- 1Të dhënat tuaja
- 2Çfarë të rregullohet
- 3Ngarkimi
- 4Periudha e udhëtimit
- 5Pëlqimi
Të dhënat tuaja
Imazhet tuaja ngarkohen drejtpërdrejt në një depo të enkriptuar dhe janë të dukshme vetëm për specialistin që shqyrton rastin tuaj. Asgjë nuk ngarkohet derisa të përfundoni hapin e pëlqimit.